De fleste datingsider har en slik ”Ofte stilte spørsmål” side. Her kan man få mange gode råd, men mannfolk leser ikke bruksanvisninger! Slike er det bare. Spør ikke om veien heller.

Spøk til side, det er lurt å finne ut hva som er dumt å gjøre før du gjør det. Ellers så tråkker du skikkelig i salaten og du går glipp av mye. Så her er min lille liste over hva du bør unngå:

Ikke lyv. Jeg har definitivt gjort dette. ”Liker du å gå på fjellet? Jeg og! Jeg tar meg en tur på fjellet minst engang i uken”. Resultatet er at du ligger og peser halvveis opp et feil og ser rumpen til en fjellgeit av en dame som raskt kommer seg på til toppen. Fin utsikt til rumpen, men du føler deg ikke så stor når du ligger der som en hval på land. Så husk at du kan måtte leve opp til det du sier.

Heit dame, rotete hus. Altså du har møtt den dama og enda bedre, hun er interessert i å ha sex! Kanskje bare en one-night stand, men likevel! Så du inviterer dama hjem til deg, tenningen er stor og du tenker at dere skal snuble inn døren og kline vilt mens klærne kastes til alle kanter. Problemet er bare at skitne sokker ligger på gulvet, skitne tallerkener står overalt og huset er generelt sett møkkete. Jeg kan nesten garantere deg at det ikke blir noe på deg den dagen. Damer flest er opptatt av renslighet, så sørg for at huset og bilen ser bra ut når du drar på date. Kanskje får du deg noe, kanskje ikke. Så legg ting til rette så du har størst sjanser.

Smil og vær hyggelig. Selv om du ikke føler kjemien så gjelder det å være hyggelig. Ikke avvis damer selv om ikke alt klikker med engang. Sexen kan likevel være topp!

Ikke forvent for mye. Lenge siden sex, dama virker perfekt og alt ligger til rette (ikke mugne brødbiter i vasken). Men det er ikke sikkert dama er så klar som hun virket når dere pratet