På en dating nettside på nettet så finner du utrolig mange profiler og de aller fleste er skikkelig kjekke. Det er litt som å være i en godtebutikk for voksne. Klikk på en profil, få kontakt og du kan smake litt på tanken på å møte denne heite dama.

Eller?

Mennesker er svært avhengig av synet, så når vi ser et bilde av noen så blir vi ofte opphengt i dette bildet. Naturlig, men også vanskelig.

Ekte profiler

Jeg ble ikke født i går og ikke i fjor. Jeg vet at folk vil lure deg og jeg vet at det er mange svindlere på nett. Men, jeg er da en mann. Så når en dame med et flott profilbilde tar kontakt med meg er det lett å blir smigret.

Men, det er lett å føle seg dum når man etter hvert oppdager at disse profilene er falske. Du går fra å føle deg super attraktiv fordi alle disse heite damene vil prate med deg til å føle deg litt som en idiot fordi du lot deg lure.
I alle fall gjorde jeg det.

Jeg har blitt flinkere etter hvert. Jeg skjønner at jeg ikke er en modell, så jeg kan ikke forvente at mange modeller står i kø for å prate med meg. Og, for å være ærlig, jeg trenger ingen modell som kjæreste. Jeg trenger en person som jeg trives med, en jeg kan le med og en jeg kan ha massevis av sex med.

Så jeg er mye mer kritisk til profilene på nettet. Jeg går utifra at profilbildet er pyntet på. Så prøver jeg å se om det er andre ting enn bare det fysiske som gjør at jeg vil prate mer med denne damen. Det fungerer det, jeg har ikke møtt så mange merkelige profiler på en stund. Nå snakker jeg med ekte mennesker.

Mitt utseende

Jeg synes det er viktig å være rettferdig når man skal date, selv om det er på nett. Du kan selvsagt legge inn falske bilder, men hva er poenget? Du vil jo møte denne personen, om enn bare for en date og kanskje en one-night stand. Da vil dama se deg og du kan ikke skjule deg bak et falskt bilde.

Jeg trener litt innimellom og har en bra kropp om jeg skal si det selv. Men jeg kan ikke stille opp i modell konkurranser og jeg har ingen six-pack. Jeg har heller ingen behov for å få en six-pack. Så da må jeg stikke fingeren i jorden. Kan jeg forlange at damen har en flat mage og ser perfekt ut når jeg er litt rufsete i kantene?
Jeg kan forlange det, men det er jo litt urettferdig siden jeg ikke er perfekt selv. Så jeg har senket kravene til utseende og tenker mer ”hvem ville jeg hatt det hyggelig med på en date”?

Sex og kjemi!

Mannfolk tenker på sex hele tiden, i alle fall gjør jeg det. En sexy one-night stand er akkurat det jeg ønsker. Og jeg har hatt mine opplevelser på det punktet, men en gentleman legger ikke ut detaljer. Samtidig, og med fare for å bli sett på som en dott, jeg vil ikke bare ha meningsløs sex. Jeg er rett og slett en person som ønsker å kunne prate litt, flørte litt og ha noe å snakke med dama om når vi ikke er i sengen. Sjokkerende, men sant.

Så jeg prøver å bli kjent med dama så jeg ser om vi har så mye til felles at det er morsomt å utforske og føle på om det er noe mer der. Noen ganger så ender vi opp i sengen, har god kjemi der, men ikke ellers. Andre ganger er vi bare venner og får ikke den essensielle ekstra kjemien. Jeg holder mulighetene åpne og sier ikke nei til ekstra sengekos!